Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

 

Érvényes az internetes üzletünkben történő www.ekopiro.hu vásárlás esetén.

 

Kapcsolat:

Ekopyro CZ s.r.o.

Jaurisova 515/4 

140 00 Prága 4 – Michle

Csehország

 

Telefonszám: +36 70 288 5223

E-mail: informacio@ekopiro.hu

 

Felhívás ! 

Ez nem az üzletünk címe!

 

1. Általános feltételek

 

Felhívás:

Az F4,T2,P2 pirotechnikai termékeket csak pirotechnikai szaktudással rendelkező vásárlók használhatják.

 

1.1. Ezek a vásárlási feltételek (tovább csak ,, vásárlási feltételek “) az Ekopyro CZ s.r.o., székhellyel Jaurisova 515/4, Prága 4 – Michle, CÉGJEGYZÉKSZÁM: 064 63 363, beírva az OR vezetve a Városi bíróságon Prágában, iratszám C 282610 ( tovább csak ,, eladó “) tartalmazzák a kölcsönös jogokat és kötelességeket ,amelyek az internetes üzletben megkötött  vételi szerződés alapján jönnek létre az eladó és a természetes személy- vásárló közt.Az internes üzlet a www.ekopiro.hu weboldalon van üzemeltetve.

1.2. A vásárlási feltételek nem vonatkoznak azon esetekre, ha a vásárló személy a vásárlást vállalkozási célzattal végzi .

1.3. A rendelkezéseket, amelyek különböznek a vásárlási feltételekben megállapítóttaktól,a vételi szerződésben lehet egyeztetni.A vételi szerződésben megfogalmazott feltételek előnyt élveznek a vásárlási feltételekben megállapítottak előtt.

1.4. A vásárlási feltételek rendelkezései elválaszthatatlan részét képezik a vételi szerződésnek.A vételi szerződés az állami nyelven van írva.

1.5. A vásárlási feltételeket az eladó megváltoztathatja vagy kibővítheti.Ezzel nincsenek érintve a jogok és kötelességek az előző feltételek érvényessége alatt megfogalmazott vásárlási feltételekben.

1.6. A vásárló tudomásul veszi, hogy a termékeknél található leírás tájékoztatás jellegű (pl. Időtartam,csomagolás,képek,csomag tartalom) Ezek az információk változóak lehetnek.

1.7. Tekintettel a vásárolt termék jellegére,az e-shopban csak 15 éves kortól lehet vásárolni -csak az F1-es kategóriájú terméket.Az F2-es kategóriájú termékeket 18 éves kortól lehet vásárolni,az F3-as kategóriájú termékeket 21 éves kortól lehet vásárolni.A vásároló a vásárlással ezen feltételeket teljesítettnek nyilványítja.

1.8. A webfelület kezelése a weblap tulajdonos hatáskörébe tartozik.

2. Felhasználói fiók

2.1. A vásárló a terméket regisztráció nélkül közvetlen az e-shopból megtudja rendelni.

2.2. Ha regisztrál a weboldalon, a vásárló beléphet a saját felhasználói fiókjába.A felhasználói felületről a vásárló megrendeléseket csinálhat.

2.3. A regisztrációnál és vásárlásnál a vásárló köteles hiteles információkat megadni magáról.Az adatokat változás esetében a vásárló köteles megváltoztatni.A megrendeléskor megadott adatokat az eladó igaznak veszi.

2.4. A felhasználói fiókba történő belépés jelszóval és felhasználói névvel van biztosítva. A vásárló köteles a belépéshez szükséges adatokat titokban tartani.

2.5. A vásárlónak nem lenne szabad harmadik személynek lehetővé tenni a felhasználói fiókjának a használatát.

2.6. Az eladó megszüntetheti a felhasználói fiókot ha a vásárló a fiókját több mint két éve nem használta vagy ha a vásárló megszegte a vételi szerződésben megfogalmazottakat.

2.7. A vásárló tudomásul veszi, hogy a fiókja nem kell ,hogy mindig elérhető legyen , legfőbbképpen az esetben, ha karbantartás történik.

3. Vételi szerződés megkötése

3.1. A termék bemutatása az oldalon csak információs jellegű és az eladó nem köteles megkötni a vételi szerződés ha például karbantartás történik.

3.2. A webfelület információkat tartalmaz a termékekről,árakról.Az ára kaz ÁFÁT tartalmazzá,de nem tartalmazzák a szállítás költségeit.Az árak addig aktuálisak, amíg a weboldalon megtalálhatóak.

3.3. A webfelület információkat tartalmaz a csomagolás költségeiről és szállításról is.Ezen információk arra az esetre vonatkoznak, ha a csomag Magyarországra van szállítva.

3.4. A vásárló a terméket telefonon,sms-ben,e-mailben vagy az e-shopon keresztül tudja megrendelni.A megrendeléshez a vásárló a megrendelő ívet tölti ki és információkat ad :

3.4.1. a megrendelt termékről (a megrendelt terméket,,beteszi,, a kosárba),

3.4.2. a fizetés módjáról

3.4.3. információk a termék szállításáról

3.5. A megrendelés elküldése előtt a vásárlónak módjában áll az adatokat leellenőrizni vagy megváltoztatni,vagy a megrendelt termékek listáját megváltoztatni.A megrendelést a vásárló a ,,Megrendelem,, gomb lenyomásával végzi el. A megadott adatokat az eladó helyesnek és igaznak véli.A megrendelés evidálását követően a vásárló e-mailben informálva van erről.

3.6. Az eladó jogosult a vásárlás jellegétől függően (korhatár,termékmennyiség,ár,szállítási költségek) megkérni a vásárlót az információk megerősítésére (írásban, telefonon vagy e-mailben ).

3.7.A szerződés a megrendelés kézbesítésével veszi kezdetét (akceptálás),erről a vásárló tájékoztatva van.

3.8. A vásárló beleegyezik a távközlési eszközök használatával a vételi szerződés megkötésekor.Ezen költségeket a vásárló saját magának füzeti.

4. A termék ára és fizetés

4.1. A termék árát és a szállítás díját a vásárló következő módon tudja rendezni:

4.1.1 átutalással az eladó ,e-shop számlájára: 10100503-35347400-01006003 / MKB Bank

IBAN: HU77101005033534740001006003 / MKKBHUHBXXX

4.2. A vételárral együtt a vásárló köteles a szállítási költségeket is rendezni

4.3. Az árak az ÁFÁVAL együtt értedődők.

4.4. Átutaláskor a vásárló köteles a megrendelés számát feltüntetni.

4.6. A vásárló fizetési kötelessége azon pillanatban teljesítve van, amikor a pénzösszeg jóváírásra kerül.

4.7. Esetleges árengededményt a termék árából, akciós kuponokat vagy akciós ajánlatokat nem lehet kombinálni.Az eladó nem vár el a vásárlótól előleget.Átutalás esetében ez a pont tárgytalan.

4.8. Az eladó a vásárlónak számlát állít ki,amely minden szabályt teljesít.Átutalás esetében ez a dokumentum a csomagban megtalálható.

4.9. A termék ára mindig aktuális és érvényes.Az eladó fenntartja a jogot az ár megváltoztatására.Az árváltozás nem befolyásolja a már lebonyolított megrendeléseket.

5. Visszalépés a vételi szerződéstől

5.1. A vásárló tudomásul veszi, hogy nem léphet vissza,

5.1.1. a vételi szerződéstől amely a megrendelés szállításáról szól ,amely a vásárló kívánságainak megfelelően meg lett változtatva

5.1.2. a vételi szerződéstől, amelyben olyan terméket rendelt,amely hamar romlandó , vagy amely kézbesítés után össze lett keverve más termékkel

5.1.3. vételi szerződéstől ,amelyben olyan terméket rendelt,amely zárt csomagolásban található és ebből ki lett véve

5.1.4. vételi szerződéstől ,amelyben hangi vagy képi felvételt vagy számítógépes programot rendelt és a csomagolásuk megsérült

5.2.Ha nem ilyen esetekről van szó mely esetben nem lehet a vételi szerződéstől visszalépni,a vásárlónak 14 napja van visszalépni a szerződéstől,ezen időtartam a megrendelés átvételétől számítódik.A szerződéstől való visszalépést ezen iő alatt jelenteni kell az eladónak-erre felhasználhatja a mellékelt ívet.

A szerződéstől való ellépést emailben is lehet elküldeni az informacio@ekopiro.hu címre

5.4. Ha a szerződés megszűnik a vételi szerződés az elejétől fogva megszűnik

5.5.A terméket 14 napon belül vissza kell küldeni az üzletnek .A szállítási díjat a vevő fizeti.

5.6. A visszalépés esetében az eladó visszaszolgáltatja a kapott pénzösszeget 14 napon belül.Ezt csak akkor teszi, ha a termék visszakerült hozzá.

5.7. A vevőnek joga van visszakapni a legalacsonyabb szállítási költség árát(az esetben is ha a drágább volt használva)

5.8. Addig, amíg a vásárló nem vette át a terméket, az eladónak joga van akármikor visszalépni a szerződéstől.Az elküldésig a vásárlónak is joga van akármikor visszalépni a szerződéstől-ez esetben az eladó halasztás nélkül visszaküldi a vásárlónak a pénzt

6. Felek 

6.1. a működtető és tulajdonos:

Ekopyro CZ s.r.o., Jaurisova 515/4, 140 00 Prága 4 – Michle, Csehország, CÉGJEGYZÉKSZÁM: 064 63 363, ADÓSZÁM : CZ06463363

Az e-shop felelős vezetője a társaság élén álló személy.

 

6.2. Felügyelő szervezet:

Cseh Kereskedelmi Ellenőrzés

A középcseh kerület felelős inspekciós irodája Prága

Štěpánská 567/15

120 00 Prága 2

Csehország


 

 

6.3. Az eladó : Ekopyro CZ s.r.o., Jaurisova 515/4, 140 00 Prága 4 – Michle, CÉGJEGYZÉKSZÁM: 064 63 363

6.3.1 Banki kapcsolat: MKB Bank / HU77 10100503-35347400-01006003

6.4. Ez az e-shop www.ekopiro.hu azon szabályok szerint működik, amelyet a tulajdonos országa ír elő.

 

7. Szállítás

7.1.Fizetés átvételkor

A plusz költség ez esetben + 700 ft a fizetés módja készpénzben +1950 ft a szállítás költsége

7.2 Előre kifizetés +szállítás

A megrendelás szállítás előtt ki van fizetve,átutalással vagy kártyával.A megrendelést a szállító viszi házhoz, a szállítás díja : 1950 ft

8. Hibás végzés

8.1. A felek jogai és kötelességei általános feltételekkel vannak megszabva. (§ 1914 és 1925, § 2099 és 2117 a § 2161 és 2174 Obč. z).

8.2. Az eladó felel a vásárlónak azért , hogy átvételkor a termék nem hibás,ez leginkább az átvételkor érvényes.:

8.2.1. ha termék olyan tulajdonságokkal rendelkezik,amelyekről a felek megegyzettek,amelyeket az eladó leírt ,amelyeket a vásárló elvárt

8.2.2. amely passzol a ahhoz a tevékenységhez,amelyet az eladó leírt

8.2.3.a termék illeszkedik minőségileg vagy kivitelben ahhoz a mintához ,amelyről a felek megegyeztek, ha a termék kivitelezése minta alapján készült

8.2.4.a termék abban a darabszámban és súlyban van, amiről szó volt

8.2.5. a termék a jogi előírásoknak megfelel.

8.3. Ezek a feltételek nem vonatkoznak olyan termékekre, amelyek alacsonyabb árért keltek el -hiba miatt, olyan termékekre ,amelyek már használtak

8.4.Ha a hiba a vásárlást követő 6 hónapban lép fel, ez esetben azzal számolandó,hogy a termék átvételkor hibás volt

8.5. A jogokat a hibás végzésből kifolyóan a vásárló az eladó címén érvényesítheti,ahol lehetséges a reklamált termék átadása, a reklámáció időpontjának az felel meg, amikor az eladó átvette a terméket

8.6. A többi jogot a melléklet tartalmazza (panaszkezelés)

9. További jogok és kötelességek

9.1. A vásárló tulajdonjogot szerez a termékre azzal a pillanattal amikor kifizetti a teljes árát

9.2. Az eladó nincs semmilyen kapcsolatban a vásárlóval

9.3.A panaszok peren kívüli kezelését az eladó emailen keresztül kezeli az informacio@ekopiro.hu címen ,A reklamáció megoldását az emailre kézbesíti az eladó a vásárlónak

9.4. A vásárló jogosult termék eladására a vállalkozói engedélyből kifolyólag.Az ellenőrzést az illetékes hivatal végzi.

9.5. A vásárló magára veszi a változás rizikóit

10. A személyes adatok védelme

10.1. A vásárló személyes adatok védelme a č. 101/2000 Zb törvény szerint működik

10.2. A vásárló egyet ért az adatai feldolgozásával (név,vezetéknév,utca,irányítószám,házszám,helységnév,adószám,emailcím,telefonszám)

10.3. A vásárló egyet ért az adatok eladó általi feldolgozásával a jogok és kötelességek realizációja érdekében,vagy az esetben, hogy a felhasználói fiókját a vásárló használatba vehesse Ha a vásárló másképp nem dönt, akkor egyet ért azzal, hogy az eladó információkkal lássa el a vásárlót.Ezen feltételek nem elfogadása nem vezet a vételi szerződés eltörléséhez.

10.4. A vásárló tudomásul veszi,hogy köteles a személyes adatait helyesen és valósan felesleges késleltetés nélkül megadni,és változás esetén az eladót informálni

10.5. A személyes adatok feldolgozásával az eladó megbízhat egy harmadik személyt, kivéve a szállító munkásokat, a vásárló adatai senkinek sem lesznek hozzáférhetőek.

10.6. A személyes adatok korlátlan ideig tárolhatóak,elektronikus formában vagy papír formában..

10.7. A vásárló megerősíti, hogy a megadott adatok valósak és figyelmeztetve volt, hogy ezen adatok megadása önkéntes jellegű

10.8. Az esetben, ha a vásárló úgy gondolja, hogy a személyes adatainak a feldolgozása ellentétben van a törvénnyel vagy a magánélet védelmével ,jogosult:

10.8.1. megkérni az eladót felvilágosításra

10.8.2. kérni, hogy az eladó eltávolítsa az így keletkezett helyzetet

10.9 Ha a vásárló megkéri az eladót információk kiadására a személyes adatok feldolgozásáról,az eladó köteles ezen információkat odaadni.Az eladó jogosult arányos összeget kérni az így keletkezett kiadások lefedésére

11. Üzleti információk kézbesítése és cookies mentése

11.1. A vásárló egyet ért az üzleti információk kézbesítéséről vagy a termékkel kapcsolatos információk kézbesítéről az email címére.

11.2. A vásárló egyet ért az ún. Cookies elmentésével a számítógépére.Az esetben, ha a vásárlás kivitelezése lehetséges a Cookies elmentése nélkül ,a vásárló ezen beleegyezését akármikor eltörölheti

12. Kézbesítés és szállítás

12.1. A vásárlónak a csomag kézbesíthető az emailcímben vagy a felhasználói fiókban megadott címre

12.2. Az esetben, ha a szállítási mód a vásárló igényeihez lett szabva, a vásárló fizeti az összes ilyen kiadást

12.3. Ha az eladó köteles a terméket kiszállítani, a vásárló köteles a terméket átvenni.

12.4.Átvételkor a vásárló köteles leellenőrizni a csomagolást és ha fennáll akármilyen probléma értesíteni kell a szállítót.Ha idegenkezűség gyanúja fenn áll a vásárló nem köteles átvenni a terméket.

13.

13.1. Ha a szerződési kapcsolat tartalmaz nemzetközi kapcsolatot,a felek a cseh jog szerint bonyolítják le az üzletet.Ezzel nem sérülnek a fogyasztó általános feltételekből kifolyó jogai.

13.2. Ha az általános feltételek pontjai érvénytelenek, ezeket olyan feltételek helyettesítik, amelyek az eltörölt feltételekhez hasonlóak.Egy feltétel eltörlésével a többi nem változik.Ezek a változások irásos formában történnek.

13.3. A vételi szerződés az általános feltételekkel együtt archiválva van elektronikus formában,nem elérhető..

13.4. Az általános feltételek mellékletét a vételi szerződéstől való ellépés is képzei.

13.5. Az eladó kapcsolati adatai: Ekopyro CZ s.r.o., Jaurisova 515/4, 140 00, Prága 4 – Michle vagy Pittsburgská 1673/21, 01001 Zsolna, Szlovákia

Email cím: informacio@ekopiro.hu

Telefonszám: +36 70 288 5223

 

 

Panaszkezelés (1-es számú melléklet)

1.Ez a melléklet tartalmazza a jogokat és kötelességeket az eladó Ekopyro CZ s.r.o. Jaurisova 515/4, 140 00, Prága 4 – Michle, CÉGJEGYZÉKSZÁM: 064 63 és a vásárló között a www.ekopiro.hu e-shopban.

2. A vásárló a jogait 24 hónapig érvényesítheti.Ezt meghosszabítja az idő, amely alatt a termék javításban volt.

3. A panaszt a vásárló benyújthatja :

3.1 emailben az informacio@ekopiro.hu címen

4. A vásárló a reklamációkor csatolja a :

4.1. számlát

4.2. a reklamált árut (csomagolással és tartozékokkal együtt)

4.3. a probléma pontos leírását

5. Az eladó a vásárlónak kiállít egy írott igazolást a termék átvevéséről és az eljárás megkezdéséről.Az igazolás a termék megnevezésén kívül a dátumot ,aláírást a probléma leírását és megoldását is tartalmazza.

6. A reklamációról az eladó azonnal dönt, komplikát esetekben 3 munkanapon belül.A reklamáció felesleges halogatás nélkül lesz megoldva, legkésőbb 30 napon belül a reklamáció érvényességét követően, ha az eladó nem egyezik meg a vásárlóval másképp. Ez a határidő a reklamáció fogadásával kezd telni.Ha a határidő nincs betartva, a vásárlónak joga van a termék kicserélése vagy elléphet a vételi szerződéstől.

7. A reklamáció megoldásáról a vásárló írásban vagy telefonon van értesítve.Az elérhetőségen, amelyet a dokumentumokban megadott. Az eljárás befejezésekor az eladó a vásárlónak igazolást állít ki,ahol feltünteti a bevégzés időpontját ,a menetét ,az igazolást a javítás elvégzéséről, a javítás időtartamáról.

8. A reklamáció elutasításáról a vásárló írásban van értesítve.

9. A jog a reklamáció érvényesítésére megszűnik az esetben, ha ezek teljesülnek:

9.1. a termék elhasználódása használat során

9.2. szaktalan manipuláció a termékkel

9.3. megrongálódás természeti katasztrófák következtében

9.4. sérülés túlságos megterheléstől

10. A jogosult reklamáció esetében a termék díjatalanul meg van javítva.Ha eltávolíthatatlan problémáról van szó, a termék ki van cserélve új termékre.

11. A jogosult reklamáció esetében a vásárlónak joga van a szállítási költségek visszafizetésére- a szükséges mértékbe(az elkerülhetetlen kiadások ,amelyek a reklamáció miatt keletkeztek).A nem jogosult reklamáció esetében a vásárlónak nincs joga a kiadások visszatérítésére.

12.A vásárlónak ajánljuk az eladót a reklamáció előtt megkeresni emailben.Illendő a terméket azután elküldeni, miután a felek megegyeznek a reklamáció módjáról és menetérők.A terméket az eredeti csomagolásba óvatosan, rendesen be kell csomagolni szállítás előtt.Az átvételkor a csomagot le kell ellenőrizni, nincs e a csomagolás megsérülve,mechanikus vagy más sérülés.Ha idegen kezűség gyanúja fenn áll, nem köteles átvenni a szállítótól a csomagot.A szállító köteles megvárni, míg a vásárló a csomagolást leellenőrzi.Ha valami gond van, fel kell jegyezni az adott problémát.

13. Az áru jellegére vonatkozóan csak olyan pirotechnikai termékeket lehet reklamálni amelyek nem voltak használva(használhatatlanok-hibásak) Egyszer használt termékeket a vásárló köteles az utasítások alapján likvidálni.Használat előtt a vásárló köteles megismerkedni a használati utasítással.A használati utasítás a csomagoláson található.

14. A pirotechnikai reklamációját fotó alapján lehet elismertetni.A tönkrement terméket hagyja 30 percig pihenni.Biztonságos távolságból fényképezze le.Ezt követően az utasítás szerint likvidálja!Más bánásmód a tönkrement termékkel tilos és veszélyes!

15. A fotón egyértelműnek kéne lenni :

15.1. a termék látható működésképtelensége

15.2. a termék láthatólag használt része (megégett gyújtózsinór)

15.3. fényképkészítés dátuma (a fényképen ajánljuk beállítani a dátumot),

15.4. milyen terméket reklamál 

 

Zsolna , 2018.06.07 -én

 

Cookie-beállítások